Hoe werkt IPL ontharing?

oktober 25, 2017schoonheid Standard

Waarschijnlijk heb je er vast wel eens van gehoord: IPL ontharing. IPL staat voor intense pulsed light. Deze ontharingsmethodes is de laatste jaren enorm in opmars, geheel begrijpelijk want het brengt vele voordelen met zich mee. Maar hoe werkt IPL ontharing eigenlijk? Wij vertellen het je in dit artikel!

Tijdens een IPL ontharings sessie worden haarwortels vernietigd door de lichtpuls die door het ontharingsapparaat wordt geproduceerd. Deze lichtpuls richt zich vooral op de melanine van de haarfollikel en bereikt op deze manier de haarwortel.

Wij adviseren altijd om voor IPL ontharing naar een specialist te gaan. Zij weten precies hoe ze dit het beste kunnen aanpakken, welke methode werkt, hoeveel sessies er nodig zijn en welk apparaat het beste werkt. De apparaten op de markt voor thuis ontharing verschillen enorm in kwaliteit, de ene is redelijk en anderen werken simpelweg niet. Dit is de voornaamste reden om IPL ontharing altijd door een schoonheidssalon, huidtherapeut of dermatoloog te laten uitvoeren. Zij hebben ervaring met IPL ontharing en beschikken over de juiste kennis voor een werkend behandelplan.

Zoek een specialist in de buurt

Het zoeken van een specialist is tegenwoordig niet zo lastig meer, zoek simpelweg op Google naar “IPL ontharing woonplaats”. Het is echter wel belangrijk om niet simpelweg te kiezen voor de eerste de beste (of goedkoopste) aanbieder. Lees recensies, ervaringen en vraag een persoonlijk gesprek aan met de behandelend specialist.

Bron: http://www.emedlaser.com/ipl-ontharing.php

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *